Konfiguration af meddelelser om sårbarheder i Wi-Fi-netværk

Hvis Kaspersky VPN Secure Connection ikke er installeret på din computer, viser Kaspersky-programmet en meddelelse om tilslutning til wi-fi-netværk og usikker overførsel af din adgangskode over internettet. Du kan tillade eller blokere forbindelse og overførsel af adgangskoder i meddelelsesvinduet.

Når du har installeret Kaspersky VPN Secure Connection, bliver indstillingerne for visning af meddelelser, når du opretter forbindelse til Wi-Fi-netværk og overfører en ukrypteret adgangskode, inaktiv. Du kan konfigurere meddelelsesindstillinger for Wi-Fi-netværksforbindelser i Kaspersky VPN Secure Connection.

Hvis du vil konfigurere meddelelser om sårbarheder på wi-fi-netværk:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Vælg afsnittet Sikkerhedsindstillinger.
  4. Vælg komponenten Firewall.

Vinduet viser indstillingerne for komponenten Firewall.

5. Vælg Giv besked om sårbarheder i wi-fi-netværk, hvis du ønsker at modtage meddelelser, når du opretter forbindelse til sårbare Wi-Fi-netwærk. Hvis du ikke vil modtage meddelelser, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet. Dette afkrydsningsfelt kan tilgås, hvis Kaspersky VPN Secure Connection ikke er installeret på computeren.
  6. Klik på linket Vælg kategorier og vælg sårbarhedskategorier for wi-fi-netværk. Når du forsøger at oprette forbindelse til et wi-fi-netværk med den relevante sårbarhed, giver Kaspersky-programmet dig besked om det.
  7. Hvis afkrydsningsfeltet Giv besked om sårbarheder i wi-fi-netværk er markeret, kan du redigere de avancerede indstillinger for visning af meddelelser:
    • Marker afkrydsningsfeltet Blokér og advar om usikker overførsel af adgangskoder via internettet for at blokere alle overførsler af adgangskoder som ukrypteret tekst, når du udfylder felterne Adgangskode på internettet.
    • Ved at klikke på linket Aktivér, kan du gendanne standardværdierne for indstillingerne for visning af beskeder om overførsel af adgangskoder i ukrypteret form. Hvis du tidligere har blokeret visning af beskeder om adgangskodeoverførsel i ukrypteret form, vil visning af disse beskeder blive genoptaget.

Når du opretter forbindelse til beskyttede wi-fi-netværk, viser programmet en meddelelse, som spørger dig, om du har tillid til det nye netværk. Du kan vælge en af følgende muligheder:

Hvis Smart home-overvågning funktionen er slået fra, forbliver meddelelser om tidligere opdagede sårbarheder i Wi-Fi-netværket i produktets brugergrænseflade. Du kan skjule disse meddelelser. For at slette meddelelserne skal du afbryde forbindelsen til det aktuelle Wi-Fi-netværk eller gøre følgende:

1. Løs tidligere opdagede sårbarheder.
  2. Tænd for funktionen Smart home-overvågning.
  3. Scan Wi-Fi-netværket for sårbarheder.